onsdag den 28. april 2010

Moedet med Vito og Italien

Ombord paa Faergen Tanger-Genova moedte vi denne mand paa hans Afrika-modificerede motorcykel. Sejlturen varede 52 timer timer og gav os god tid til at tale med Vito som denne gang havde vaeret i Marokko alene i 4 maaneder. Han inviterede os med hjem til hans hus i den lille bjergby Masserano. Det kom der 5 gode dage ud af.    
Ved hans vaerksted lavede vi olie- og filterskift og fik udbedret nogle af de skader Afrika havde sat paa vores cykler. Men lang tid gik ogsaa med at betragte "The Afrikan bike" som han kaldte den.
 

 
 
 
Cyklen er en Yamaha TT 600 som er blevet ombygget af tidligere vinder af Marathon klassen i Paris-Dakar, Massimo Montebelli. Han har bl.a. lavet den store alutank som indeholder 2 x 20 Liter og haektanken som kan have yderligere 19 Liter. Desuden er der blevet plads til 3,5L vand foran motoren.
Andre fine detaljer har Vito selv staaet for..
Det foerste der moeder oejet naar man traeder ind i Vito's entré. Her en TT 600 ligesom "Afrika cyklen".
Ogsaa i stuen/garagen hvor spisebordet stod, var der motorcykler. En XT 600 til gadebrug og en TT350 til pisterne i bjergene omkring Masserano som han ogsaa fik vist os. Det mest kraevende off-road vi nogensinde har koert! Det var dog efter hans udsagn, nogle af de nemmeste vi koerte. 


Der blev soerget rigtig godt for os med god vin og mad. En gaestfrihed man kan lede laenge efter i DK.  
Her et billede fra hans hyggelige roddede koekken hvor vi opholdte os mange timer. Inden vi forlod ham, tegnede han noeje sin favorit-rute til Rom ind paa kortene som vi fik lov at laane med. Den ville vi saa proeve at foelge. Mere om dette senere..

Vitos hus i centrum af Massarano

Ingen kommentarer:

Send en kommentar